Home Page Forums Troubleshooting/Help Problem installing LinkBot driver (Windows 8.1)

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  luiz_filho 1 year, 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #4356

    luiz_filho
    Participant

    Hello,

    I’m having an issue when I try to install the LinkBot driver for Windows 8.1 x64.
    I run the “dpinst_x64.exe” and go through the Installation Wizard until it shows the window “Cannot complete the device driver installation wizard” with the following status:

    Driver Name: Status:
    Barobo, Inc. (usbser) Ports (07/01/2012 10.0.0.0) Install failed

    And it says “Errors were encountered while installing the software for your devices.”
    Could you guys please help me out here?
    Thanks in advance.

    Luiz.

    #4357

    harrishancock
    Moderator

    Hi Luiz,

    I assume you got the driver from our downloads page? I just checked it, and it looks like our downloads page links to a Linkbot driver package with an expired certificate.

    We’ll get the download link fixed, but in the meantime I recommend downloading Linkbot Labs: you can find a link to it from the downloads page, as well. It contains a driver with a valid certificate, which should work.

    Let me know if I can be of any further help!
    Harris

    #4360

    luiz_filho
    Participant

    It worked! Great graphical interface by the way.
    Thanks

    Luiz.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.